Vastgoedrecht

Contractbegeleiding

Contractbegeleiding

  1. Home
  2. >
  3. Werkgebieden
  4. >
  5. Vastgoedrecht
  6. >
  7. Contractbegeleiding

De Haij & Van der Wende begeleidt vastgoedtransacties van A tot Z. Omdat de belangen vaak groot zijn, is het noodzakelijk dat u goed weet wat uw rechten en plichten zijn. Wij weten waar u op moet letten. Wij weten precies op welk moment u in moet stappen of wanneer u beter een project aan u voorbij kunt laten gaan.

Ons motto is: wij staan voor uw zaak. Wij stappen op dezelfde manier in het contract als u dat doet. Uw belang staat voorop en vanuit dat perspectief kijken wij naar de zaak. Omdat wij een langdurige relatie met u op willen bouwen, zorgen wij ervoor dat het resultaat dat u behaalt, zo goed mogelijk is. Daarnaast zijn wij eerlijk. Als de contractuele kant van een project niet positief voor u uitvalt, dan geven wij dat aan. We houden niet alleen het contract voor dit moment in de gaten, maar houden uw belang voor de lange termijn ook goed voor ogen.

Hebt u te maken met vastgoedtransacties en contracten? Wij denken met u mee en grijpen in waar nodig. Bel ons op 010 220 44 00 of kom langs op ons kantoor.