Ondernemingsrecht

Positie werknemer / werkgever in een onderneming

Positie werknemer / werkgever in een onderneming

  1. Home
  2. >
  3. Werkgebieden
  4. >
  5. Ondernemingsrecht
  6. >
  7. Positie werknemer / werkgever...

Valt er binnen uw onderneming een belangrijke bestuurder weg, die opgevangen moet worden? Mist u op een bepaalde afdeling binnen uw bedrijf de juiste regie en wilt u daar orde op zaken stellen? Dan kan een interim manager een handige uitkomst zijn voor uw bedrijf. Voordat u gebruik maakt van interim management, is het verstandig om eerst te beoordelen wat u precies zoekt en hoe de opdracht het beste kan worden ingekaderd.

Daarmee kunnen de advocaten ondernemingsrecht van De Haij & Van der Wende u goed helpen. Wij hebben zowel juridische kennis als marktkennis, waardoor niet alleen de contracten waterdicht zijn, maar waardoor het contract ook is ingericht om uw onderneming optimaal te laten profiteren van het interim management. Als de afspraken over een weer duidelijk zijn en deze praktische afspraken duidelijk voortvloeien uit het contract, dan bevordert dat de samenwerking.

Wij kunnen u adviseren over een keuze voor interim management. Daarnaast richten wij het contract zo in, dat het naast waterdicht, ook praktisch is om mee te werken. Bel ons kantoor voor meer informatie op 010 220 44 00.

Wilt u meer weten?

Neem direct contact op met: