Ondernemingsrecht

Positie statutair directeur

Positie statutair directeur

  1. Home
  2. >
  3. Werkgebieden
  4. >
  5. Ondernemingsrecht
  6. >
  7. Positie statutair directeur

Of het nu gaat om vastgoedrecht, ondernemingsrecht of arbeidsrecht, in elk van deze werkgebieden zijn contracten het middelpunt. Elke overeenkomst heeft haar eigen bijzonderheden en bij elk contract moet op andere risico’s en valkuilen gelet worden. Om hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden en om het optimale resultaat uit de overeenkomst te halen, is het raadzaam u te laten begeleiden bij onderhandelingen.

Wij zorgen ervoor dat u zich niet blind staart op mogelijke risico’s en gevaren bij de onderhandelingen. De advocaten van de Haij & Van der Wende weten waar u op moet letten en waar de kansen in het contract liggen. Door u te laten begeleiden bij de onderhandelingen kunt u de risico’s en valkuilen vergeten. Wij zorgen ervoor dat alles juridisch is gewaarborgd. Dan kunt u zich focussen op de onderhandelingen zelf. Dat zorgt voor het beste resultaat.

Vraag naar de mogelijkheden die wij bieden als het gaat om het begeleiden bij of het voeren van onderhandelingen. U kunt langskomen op ons kantoor, maar ook bellen naar 010 220 44 00.

Wilt u meer weten?

Neem direct contact op met: