In Nieuws

Nieuws

wij staan voor uw zaak

Vacature: Juridisch Medewerker Algemene Praktijk met affiniteit Bestuursrecht

FUNCTIE OMSCHRIJVING – JURIST

Ben jij net klaar met je studie Rechtsgeleerdheid of heb je enige jaren relevante werkervaring en wil je niets liever dan advocaat worden? Heb jij een passie voor ondernemingsrecht en bestuursrecht?

De Haij & Van der Wende advocaten zoekt een kandidaat die wil beginnen als jurist met als doel uiteindelijk te gaan starten met de beroepsopleiding advocatuur. Immers, voor beide partijen is het fijn om te weten wat ze aan elkaar hebben, voordat ze deze investering aangaan. Zodra de klik er is en het vertrouwen aan beide kanten bestaat, kun je gaan starten met de beroepsopleiding advocatuur.

 

BEDRIJFSPROFIEL

De Haij & Van der Wende is een gespecialiseerd, commercieel advocatenkantoor, gevestigd in Capelle aan den IJssel onder de rook van Rotterdam. Wij werken voornamelijk voor ondernemingen en (non-profit) organisaties. We adviseren cliënten op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en ruimtelijke ordeningszaken. De dienstverlening van ons kantoor staat bekend om het maatwerk en de snelheid. Met 7 collega’s, allen werkzaam binnen het ondernemers-georiënteerde werkveld, wordt er veel overleg gevoerd en samengewerkt. Er hangt een gemoedelijke en gezellige sfeer, hard werken en hard lachen gaan  hand-in-hand. De onderlinge sfeer is dan ook erg belangrijk: kennis kun je bijschaven, een onderlinge klik niet.

 

SALARISINDICATIE

Een salaris tussen de € 2500 en € 3100, afhankelijk van je kennis en ervaring.

 

FUNCTIE EISEN – JURIST

  • Je hebt de Master Rechtsgeleerdheid afgerond;
  • Er is geen werkervaring vereist, stage-ervaring is wel een pré;
  • Je hebt affiniteit met Bestuursrecht (ruimtelijke ordening);
  • Je hebt de ambitie om Advocaat te worden;
  • Je houdt van een geintje.

 

CONTACTPERSOON

Hans de Haij via dehaij@haijwende.nl