Tessa Sipkema

ik sta voor uw zaak

Tessa Sipkema

  1. Home
  2. >
  3. Ons kantoor
  4. >
  5. Team
  6. >
  7. Tessa Sipkema

Tessa

Als Tessa niet aan het werk is, dan is de kans groot dat je haar tegenkomt op het hockeyveld. Zij speelt bij Feijenoord en is daar lid van de Club van 100. Sinds een aantal jaar is De Haij & Van der Wende Advocaten een van de hoofdsponsoren van HC Feijenoord, waardoor Tessa nauw betrokken is bij de club. Tessa bruist van energie en ziet altijd ruimte om dat laatste beetje gas te geven. Niet alleen op het hockeyveld levert dat mooie resultaten op, maar ook in haar werk komt dit goed van pas. Wanneer Tessa uw dossier behandelt, dan weet u dat zij voor uw zaak gaat.

Ook tijdens haar studie ziet u terug dat zij niet houdt van stilzitten. Het eerste deel van haar master (Arbeidsrecht) volbracht zij aan de Universiteit van Amsterdam. Haar tweede master (Gezondheidsrecht) completeerde zij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast heeft Tessa nog een Summer School European Private Law gevolgd aan de Universiteit van Salzburg.

Sinds januari 2020 is Tessa advocaat bij De Haij & Van der Wende en richt zij zich op de algemene civiele ondernemingsrechtelijke praktijk, met de nadruk op het Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht in brede zin.

Naast haar werk als advocaat houdt zij zich bezig met verschillende nevenactiviteiten. Samen met collega Dennis Oud is zij aangesloten bij Duurzaam Capelle, waar zij samen met andere bedrijven de aanjager is van circulair ondernemen binnen de regio Capelle. Daarnaast is Tessa voorzitter van de tuchtcommissie van de Hockeyclub Feijenoord.