Tessa Sipkema

ik sta voor uw zaak

Tessa Sipkema

Tessa

Als Tessa niet aan het werk is, dan is de kans groot dat je haar tegenkomt op het hockeyveld. Zij speelt bij dames 1 van hockeyclub Feijenoord en heeft een druk trainings- en wedstrijdprogramma. Tessa bruist van energie en ziet altijd ruimte om dat laatste beetje gas te geven. Niet alleen op het hockeyveld levert dat mooie resultaten op, maar ook in haar werk komt dit goed van pas. Wanneer Tessa uw dossier behandelt, dan weet u dat zij voor uw zaak gaat.

Ook tijdens haar studie ziet u terug dat zij niet houdt van stilzitten. Het eerste deel van haar studie (Arbeidsrecht) volbracht zij aan de Universiteit van Amsterdam. Haar tweede master (Gezondheidsrecht) completeerde zij aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast heeft Tessa nog een Summer School European Private Law gevolgd aan de universiteit van Salzburg. Sinds februari 2020 is Tessa advocaat bij De Haij & Van der Wende en richt zij zich op de algemene civiele ondernemingsrechtelijke praktijk, met de nadruk op het Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht.

Naast haar werk als advocaat houdt zij zich bezig met verschillende nevenactiviteiten. Samen met collega Dennis Oud is Tessa aangesloten bij Duurzaam Capelle, waar zij samen met andere bedrijven de aanjager is van circulair ondernemen binnen de regio Capelle. Daarnaast zit Tessa in de tuchtcommissie van Hockeyclub Feijenoord.