Lennart Hordijk

ik sta voor uw zaak

Lennart Hordijk

  1. Home
  2. >
  3. Ons kantoor
  4. >
  5. Team
  6. >
  7. Lennart Hordijk

Naast zijn werk als advocaat, brengt Lennart veel tijd door met zijn gezin. Daarnaast kunt u hem tegenkomen terwijl hij hardloopt of fietst. Het verantwoordelijkheidsgevoel van Lennart zorgt ervoor dat hij tot het uiterste gaat voor zijn cliënten. Door zijn sociale en betrokken karakter is uw zaak bij hem in goede handen.

Bij De Haij & Van der Wende richt Lennart zich vooral op de civiele ondernemingsrechtelijke praktijk, met de nadruk op het ondernemingsrecht en het vastgoedrecht. Lennart kijkt niet alleen maar naar de juridische vraagstukken, maar heeft ook oog voor de commerciële belangen van uw onderneming. Hij denkt mee en behandelt uw dossier vanuit zowel juridisch als bedrijfseconomisch oogpunt.

Lennart is lid van de Nederlandse Tafelronde. In deze omgeving van young professionals weet hij steeds zijn (juridische) kennis en ervaring in te zetten. Hierdoor kan hij u nog beter van dienst zijn.

Lennart heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Hoofdrechtsgebied:
– Burgerlijk procesrecht
– Ondernemingsrecht

Subrechtsgebied:
– Beslag- en executierecht
– Agentuur en distributie
– Bestuurdersaansprakelijkheid
– Fusies en overnames
– Vennootschappen
– Verenigingen en stichtingen

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.