Hans de Haij

ik sta voor uw zaak

Hans de Haij

  1. Home
  2. >
  3. Ons kantoor
  4. >
  5. Team
  6. >
  7. Hans de Haij

Hans zoekt altijd naar de beste oplossing voor beide partijen. Een pragmatische werkwijze is de sleutel. Hans is in staat om met een helicopterview naar de zaak te kijken en op basis daarvan kan hij een goede conclusie trekken die voor beide partijen redelijk is.

Voor nieuwe energie en structuur grijpt Hans vaak terug naar zijn piano. Klassieke muziek en pianospelen geven hem een frisse blik op de lastige en ingewikkelde zaken die kunnen spelen in zijn praktijk.

Hans is binnen kantoor werkzaam in het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht. Wanneer kennis nodig is van beide rechtsgebieden, dan komt u bij Hans terecht. Hij heeft veel dossiers in zijn portefeuille die spelen op of rondom het snijvlak van ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Hans is onder andere lid van de Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA) en lid van de Vereniging Voor Arbeidsrecht (VVA).

Hans is ook breed maatschappelijk betrokken en is actief in veel verschillende bestuurs- en adviesfuncties. Zowel landelijk als lokaal. Ook geeft hij doorgaans lezingen en seminars over het ondernemingsrecht. Door zijn brede maatschappelijke interesse kan Hans een grote rol spelen voor uw onderneming en personeel.

Hans heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd rechtsgebieden geregistreerd:

Hoofdrechtsgebied:
– Arbeidsrecht
– Ondernemingsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.