Dennis Oud

ik sta voor uw zaak

Dennis Oud

  1. Home
  2. >
  3. Ons kantoor
  4. >
  5. Team
  6. >
  7. Dennis Oud
de-haij_dennis-2

In zijn vrije tijd loopt Dennis graag hard. Zijn sportiviteit en gedrevenheid komen ook tot uiting in de ondersteuning van zijn klanten. Door vaak mee te doen aan wedstrijden, wordt het competitieve karakter van Dennis gevoed. Dennis is altijd op zoek naar het beste, maximale resultaat. Dit zien zijn collega’s en klanten terug in de manier waarop hij zijn klanten bedient.

Ook vakinhoudelijk heeft Dennis de nodige bagage in huis. Dennis is sinds 2001 werkzaam als advocaat. Een doorgewinterde expert, die de klappen van de zweep kent. Dennis heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht, door postacademisch onderwijs te volgen (PALA).

Tot slot is Dennis maatschappelijk betrokken. Door zijn bestuurslidmaatschap bij Economisch Netwerk Capelle (ENC) is hij goed op de hoogte van het reilen en zeilen binnen het midden- en kleinbedrijf van de regio Capelle.

Dennis heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Hoofdrechtsgebied:
– Arbeidsrecht

Specialisatievereniging:
– Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
– Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA)

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.