Profiel

kantoor

De Haij & Van der Wende Advocaten is een ervaren advocatenkantoor, gevestigd in Capelle aan den IJssel, net onder de rook van Rotterdam. Al meer dan 25 jaar zijn wij een begrip in de regio, maar ook daar buiten. Met onze full-service-aanpak leveren wij juridische diensten aan ondernemingen en organisaties. We adviseren cliënten op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en ruimtelijke ordeningszaken.

Onze bedrijfsfilosofie is simpel; een direct en snel contact en een flexibel en praktisch optreden geeft de beste oplossing.

Ons advocatenkantoor in Capelle aan den IJssel richt zich op een langdurige relatie met haar cliënten. Een goed inzicht in de persoon en/of het bedrijf is belangrijk voor een goede advisering. Een langdurige relatie betekent ook dat de cliënt vertrouwen heeft in zijn advocaat en, niet minder belangrijk, andersom. De wensen van de cliënt, diens organisatie en bedrijfscultuur en de kosten worden bij de advisering nauwgezet in het oog gehouden.

Bij iedere cliënt past een eigen benadering met slechts één doel; het ook praktisch gezien meest optimale advies. Er wordt zoveel mogelijk gezocht naar een oplossing buiten de rechtszaal via overleg of onderhandelingen.

De Haij & Van der Wende Advocaten beschikt zowel nationaal als internationaal over een groot netwerk van notarissen, belastingadviseurs, accountants, merk- & auteursrechtspecialisten en beëdigde octrooigemachtigden. Kortom, bent u op zoek naar een advocatenkantoor in de omgeving van Rotterdam dan bent u bij ons aan het goede adres.