Ons Kantoor

25 jaar!

Dat er in 25 jaar veel kan gebeuren, laat De Haij & Van der Wende zien! 25 jaar geleden startten Hans de Haij en Gerard van der Wende het advocatenkantoor in Rotterdam aan de Marten Meesweg. Sindsdien is het kantoor hard gegroeid. Op dit moment bestaat het team van De Haij & Van der Wende uit zeven advocaten, een juridisch medewerker en drie medewerkers op het secretariaat.

De Haij & Van der Wende is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Wij werken voor veel ondernemers in de regio Capelle aan den IJssel en Zuidplas, maar ook daarbuiten. Onze full-service-aanpak geeft ondernemers al 25 jaar veel vertrouwen. De Haij & Van der Wende heeft de afgelopen jaren de nadruk gelegd op vastgoedrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Een combinatie waarmee we al veel klanten hebben kunnen helpen.

En we doen nog meer! De Haij & Van der Wende is hard bezig met de toekomst. Zo deed het kantoor mee aan de Circulair Ondernemen Challenge in Capelle aan de IJssel en zal het kantoor de komende tijd verdere stappen ondernemen om haar klanten te adviseren bij vragen over circulair ondernemen. Daarnaast weten wij dat de jeugd de toekomst heeft en zijn wij van mening dat voldoende lichaamsbeweging van groot belang is voor een gezonde maatschappij. Om deze redenen sponsoren wij zeer actief jeugd- en sportclubs in de regio.

We willen met u vieren dat ons kantoor 25 jaar bestaat. Door de huidige coronamaatregelen gaat dat anders dan wij hoopten. Niettemin gaan wij er vanuit dat wij ons 25-jarig bestaan toch met al onze klanten en relaties kunnen vieren. Houd LinkedIn en onze website goed in de gaten voor meer informatie.