In Nieuws

Nieuws

wij staan voor uw zaak

Nieuwe huisstijl!

Na 25 jaar stapt De Haij & Van der Wende over naar een nieuwe huisstijl. In deze dynamische tijd vinden wij het van belang up-to-date te zijn en mee te gaan in de vaart der volkeren. Dat betekent ook een nieuw en fris design. Met het oog op de toekomst hebben wij een nieuw logo ontworpen, een nieuwe website gebouwd en nagedacht over de uitstraling die wij de komende jaren willen overbrengen.

Het groen in ons logo betekent een positieve blik en toekomstgericht de wereld ingaan, het blauw staat voor dynamiek en duidelijke communicatie. De donkere kleur blauw is ook de kleur van vertrouwen. Vertrouwen in uw zaak. Onze bedrijfsfilosofie is nog steeds simpel; een direct en snel contact en een flexibel en praktisch optreden geeft de beste oplossing. Wel vind u op onze vernieuwde website producten waarmee wij onze dienstverlening aanvullen.

Wilt u weten welk nieuws onze nieuwe huisstijl nog meer heeft bracht? Op onze website kunt u dat vinden. Kijk eens onder ‘Ons Kantoor’ naar onze nieuwe collega’s. Of klik eens op de pagina ‘Werkgebieden’ en kijk waarmee De Haij & Van der Wende u van dienst kan zijn.