In Nieuws

Nieuws

wij staan voor uw zaak

Komende ontbijtsessie 12 februari: Opvolging en bedrijfsoverdracht

Op donderdag 12 februari organiseert de Haij & van der Wende Advocaten samen met Opvolgend een ontbijtsessie. Met deze sessies willen we u op de hoogte houden van ontwikkelingen in ons vakgebied. Maar belangrijker nog, willen we u bijpraten over onderwerpen waar u als ondernemer tegenaan loopt. Om die reden kiest de haij & van der Wende Advocaten wisselende thema’s voor deze sessies en nodigen ze waar nodig externe sprekers uit. Op die manier bieden ze u een zo compleet mogelijk verhaal. 12 februari aanstaande is het onderwerp: Opvolging en bedrijfsoverdracht – hoeveel is uw onderneming waard en hoe regelt u uw opvolging en overdracht Als ondernemer bent u er niet dagelijks mee bezig, een mogelijke overdracht, verkoop van, of uw opvolging binnen het bedrijf. Wel is groei van uw onderneming en dus het toevoegen van waarde aan de onderneming een dagelijkse doelstelling. Wanneer u uw bedrijf wilt verkopen of overdraagt aan familie of personeel, zijn er veel aspecten die spelen. Waar moet u rekening mee houden in onderhandelingsfasen? Hoe zit het met intentieovereenkomsten en geheimhoudings-overeenkomsten, due dilligence, definitieve koopcontracten, aandelen enz.

André van Staveren is adviseur bedrijfsopvolging bij Opvolgend, een bedrijf dat zich samen met diverse specialisten richt op het creëren en behouden van waarde rondom een bedrijfsoverdracht en -opvolging. Hij zal donderdag 12 februari toelichten hoe er naar waarde wordt gekeken bij een overdracht en hoe deze op een gerichte manier verbeterd kan worden. Erwin den Hartog van De Haij & van der Wende advocaten vertelt welke juridische aspecten gemoeid zijn met bedrijfsovernames en wijst u op de contractuele valkuilen.

Locatie en programmaLocatie:De Tuin van de Vier WindstrekenPlaszoom 354, Rotterdam

Donderdag 12 februari, vanaf 07.30 uurEen routebeschrijving vindt u hier.Houdt u er rekening mee dat het vanaf 09.00 uur betaald parkeren is aan de Plaszoom. Programma:07.30 uur        Inloop met koffie/thee en lopend ontbijtbuffet08:00 uur        Presentaties André van Staveren en Erwin den Hartog09.00 uur        Afsluiting en koffie Aanmelden?Wilt u de sessie bijwonen? U kunt zich aanmelden via: pr@haijwende.nl, graag voor 30 januari aanstaande.Uiteraard mag u iemand meenemen, geeft u dit dan in de mail even aan.