fbpx

Vaststellingsovereenkomst

wij staan voor uw zaak

Koffie en een vaststellingsovereenkomst

Op het moment dat uw dienstverband wordt beëindigd, komt het veel voor dat de werkgever en de werknemer een vaststellingsovereenkomst opstellen. Daarin worden de voorwaarden van de beëindiging van het dienstverband opgeschreven.

Deze afspraken kunnen gaan over het tijdstip van de beëindiging van het dienstverband. Vaak regelen de werknemer en de werkgever ook wat de werknemer mag doen met de bezittingen van het bedrijf die ter beschikking zijn gesteld aan de werknemer (bijvoorbeeld de mobiele telefoon en de auto van de zaak). Ook over een eventuele transitievergoeding maken de werknemer en de werkgever veelal afspraken.

Wilt u juridisch advies over uw vaststellingsovereenkomst?

Laat uw e-mailadres achter, dan nemen wij snel contact met u op.

    Als werknemer heeft u bij de beëindiging van het dienstverband in veel gevallen een aantal rechten. Bij het opstellen van de vaststellingsovereenkomst is het van groot belang dat u weet wat die rechten zijn. Wij kunnen u helpen wanneer het gaat over uw rechten. Het loont de moeite om bij ons langs te komen voor een kopje koffie. U kunt dan uw vaststellingsovereenkomst door ons laten bekijken. Wij geven u advies en kijken of uw rechten zijn erkend door uw werknemer. Als dat niet het geval is, dan kan De Haij & Van der Wende u verder helpen. Wat moet u bijvoorbeeld doen om een hogere transitievergoeding te krijgen?

    Kunnen wij u helpen?

    Kom bij ons langs en kijk of wij u kunnen helpen. U mag ons ook bellen op:
    010 220 44 00 of mailen naar mail@haijwende.nl.