Contract “Thuiswerken”

wij staan voor uw zaak

Contract “thuiswerken”

  1. Home
  2. >
  3. Juridische Producten
  4. >
  5. Contract “Thuiswerken”

In tijden van de coronacrisis is een hoop veranderd.
De grootste verandering is misschien wel dat veel van de werknemers nu thuis werkt. Het advies is immers: thuiswerken, tenzij dat niet kan.

Ook voor de thuiswerkplek geldt dat u als werkgever een bepaalde zorgplicht heeft. Als werkgever moet u erop toezien dat uw werknemer een ergonomische werkplek heeft. De werknemer heeft het bureau, de bureaustoel en de computer van zijn werkplek wellicht meegenomen naar huis. Het kan ook zijn dat u nieuwe spullen voor hem heeft aangeschaft.

Vergeet echter niet dat het bureau, de bureaustoel en de computer uw eigendom zijn. Heeft u geregeld hoe het zit als uw werknemer een andere baan vindt?
Heeft u afgesproken wanneer de werknemer de
kantoorbenodigdheden terug moet geven?
Hoe zit het nu precies met de eigendomsrechten?

“Vragen over thuiswerkende werknemers? Neem dan contact met ons op”

Gratis contract “thuiswerken”

De Haij & Van der Wende heeft voor u een gratis contract opgesteld. Hierin staan deze zaken beschreven, zodat het u geen onverwachtse problemen oplevert. Mocht u over de invulling en toepassing vragen hebben, neem dan contact met ons op. Telefoon 010 220 44 00 of mail ons mail@haijwende.nl

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht? Abonneer dan op onze maandelijkse nieuwsbrief.