Arbeidscontracten

wij staan voor uw zaak

De grote schoonmaak!

Uw arbeidscontracten zijn regelmatig toe aan een onderhoudsbeurt. Net zoals de machines in uw bedrijf, verdienen ook arbeidscontracten een servicebeurt. Tijdens de achterliggende vakantieperiode checkte u wellicht of uw machines klaar waren voor de tweede helft van het nieuwe jaar. Deed u dat ook met uw arbeidscontracten?

De Haij & Van der Wende helpt u met de onderhoudsbeurt van uw arbeidscontracten. Voor een all-in prijs van € 750,- exclusief BTW kunt u uw arbeidscontracten door ons laten controleren en aanpassen. Zo bent u helemaal klaar voor de tweede helft van 2020.

Wat houdt het in?

Wij brengen uw arbeidscontracten overeen met de huidige wet- en regelgeving. Als het nodig is geven we u suggesties over kansen die inmiddels zijn ontstaan. Ook beschikken wij over tal van modelreglementen, die handig kunnen zijn voor uw bedrijfsproces. Neem contact met ons op en bel 010 – 220 44 00. De medewerkers van De Haij & Van der Wende kunnen u vertellen welke onderdelen van uw arbeidscontracten extra aandacht vereisen.