Juridische Producten

wij staan voor uw zaak

Juridische Producten

De klant staat bij ons op een. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, biedt De Haij & Van der Wende haar diensten niet alleen aan op basis van een uurtarief. Wij bieden ook producten aan, waardoor u precies weet welke prijs u betaalt.

De Haij & Van der Wende levert aan elke klant maatwerk. Omdat sommige juridische documenten een basis hebben waarop wij verder kunnen bouwen, kunnen wij dat juridische document als een product aanbieden. We bouwen voort op de fundamenten die al staan en maken daarvan een product dat bij uw onderneming past.

Iedere ondernemer heeft dit gezegde al 100x gehoord: Ik wens u veel personeel. Een grap met een enorme baard, maar wel met een kern van waarheid.

Uw arbeidscontracten zijn regelmatig toe aan een onderhoudsbeurt. Net zoals de machines in uw bedrijf, verdienen ook arbeidscontracten een servicebeurt.

In tijden van de coronacrisis is een hoop veranderd. De grootste verandering is misschien wel dat veel van de werknemers nu thuis werkt.

Stel u heeft nog een schuld uitstaan bij een andere ondernemer, maar deze heeft onvoldoende middelen om uw schulden te voldoen.

Mag een werknemer een vastgestelde vakantie intrekken? Nee, in beginsel niet. Hoewel in de wet niets is geregeld over de intrekking van een …