In Nieuws
Geslaagde interactieve ontbijtsessie “Uw vordering veilig stellen en incasseren d.m.v. het leggen van beslag”

Vanochtend waren wij weer vroeg uit de veren voor het presenteren van een ontbijtsessie voor onze klanten in het altijd gezellige en gastvrije clubhuis van Golfclub Capelle. Deze ontbijtsessie werd dit keer gepresenteerd door Lennart Hordijk van ons kantoor en gerechtsdeurwaarder Matthias Karreman, werkzaam bij Deurwaarder en Incassobureau LikiFin te Rotterdam. Het onderwerp van de ontbijtsessie was “Uw vordering veilig stellen en incasseren d.m.v. het leggen van beslag”.

Iedere ondernemer wordt wel eens geconfronteerd met een debiteur die haar rekening niet betaalt. Gelukkig lukt het vaak in onderling overleg om uiteindelijk betaling te verkrijgen. Een simpele betalingsherinnering is soms al voldoende, maar wat als uw debiteur ondanks uw eigen inspanningen weigerachtig blijft met het betalen van de vordering? Welke mogelijkheden zijn er dan om uw vordering veilig te stellen en uiteindelijk te incasseren? Welke stappen kunnen en moeten wij als uw advocaat en deurwaarder nemen en wat is daarvoor nodig om zo snel en adequaat mogelijk te handelen?

Het was een zeer leuke en interactieve presentatie waar al deze vragen aan bod zijn gekomen.

Mocht u over dit onderwerp vragen hebben of meer informatie wensen, dan kunt u uiteraard contact opnemen met Lennart Hordijk.