Erwin den Hartog

I stand for your cause

Erwin den Hartog

Erwin staat graag op de golfbaan. Of het voor ontspanning is of om zakelijke partners te verwelkomen, dat maakt niet uit. Als u daar bent en Erwin is er ook, dan valt op hoe geconcentreerd hij bezig is. Erwin probeert altijd een uitmuntende bal te slaan. Zijn streven naar perfectie en zijn drang om het altijd zo goed mogelijk te doen, leveren mooie resultaten op. Zowel op de golfbaan als op kantoor als advocaat.

Erwin adviseert en procedeert op het gebied van ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord. Dit gaat van overnames tot het opstellen van commerciële contracten. Dat dit vaak vastgoed gerelateerd is, is geen verrassing. Erwin rondde immers de opleiding Onroerend Goedrecht af aan de Grotius Academie. Hij is specialist in het vastgoedrecht. In dit kader is hij ook lid van de Vereniging van Bouwrechtadvocaten en van de Vereniging van Vastgoedjuristen.

Erwin is tevens voorzitter van Zakenvrienden van de Gemiva-SVG Groep. Deze groep zet zich in voor mensen met een handicap, chronische ziekte of andere beperking. Daarnaast ziet u Erwin vaak terug bij de plaatselijke ondernemingsverenigingen.