In Nieuws
De Haij & Van der Wende Advocaten steunt Stichting Vrienden van het Sophia! 🐵

In het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis worden jaarlijks ruim 7.000 kinderen met complexe, acute en chronische aandoeningen opgenomen. Een vaak heftige gebeurtenis. Naast de beste medische zorg, doet het Sophia Kinderziekenhuis er alles aan om de kinderen een zo prettig mogelijk verblijf in het ziekenhuis te bieden.

Ieder opgenomen kind krijgt vanuit de Stichting Vrienden van het Sophia een knuffelaapje. Een exclusief ontworpen knuffel voor het Sophia Kinderziekenhuis. Dit superzachte aapje geeft hen een steuntje in de rug tijdens de spannende opname en het verblijf in het ziekenhuis.

Een aapje met superkrachten. Help jij ook mee?

Het aapje is van grote betekenis voor de patiëntjes: hij troost en knuffelt wanneer het maar nodig is. Ons kantoor steunt Stichting Vrienden van het Sophia al een aantal jaren en wij hebben één doos gedoneerd met 100 aapjes! Andere bedrijven kunnen ook aapjes kopen en doneren aan de patiëntjes in het Sophia Kinderziekenhuis. De gehele opbrengst komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek in het Sophia. Net als wij, kan jij ook mee doen! Je kunt zelf bepalen hoeveel aapjes je doneert.

Hoeveel aapjes doneer jij? https://vriendensophia.nl/geef-een-knuffel-aan-sophia