Direct een advocaat nodig? Bel ons: 010-2204400
Stel uw vraag direct en krijg binnen 24 uur antwoord
Neem contact op:
Lennart Hordijk
Stuur een e-mail
LinkedIn profiel
Biografie:

Tijdens mijn opleiding Management Economie en Recht ontdekte ik dat vooral recht mij aansprak. Na mijn afstudeerstage bij Ernst & Young kreeg ik een baan aangeboden, met daarbij de mogelijkheid om rechten te gaan studeren. Ik heb dit aanbod niet aangenomen, maar ben in plaats daarvan Nederlands bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit gaan studeren.

Voor mij stond toen al vast dat ik advocaat wilde worden. Tijdens het laatste jaar van mijn studie kwam ik bij de Haij & van der Wende terecht als juridisch medewerker. Sinds 2012 ben ik één van de advocaten van ons kantoor.

De Haij & van der Wende is een kantoor dat vooral regionale ondernemers bijstaat. De aanpak van ons kantoor is persoonlijk, praktisch en vooral oplossingsgericht. Die aanpak past bij de ondernemers die cliënt bij ons zijn.

Ik ben gespecialiseerd in het Burgerlijke procesrecht met als sub categorie beslag- en executierecht. Tevens ondernemingsrecht met als sub categorie agentuur en distributie, bestuurdersaansprakelijkheid, fusies en overnames, vennootschappen en verenigingen en stichtingen.