Direct een advocaat nodig? Bel ons: 010-2204400
Stel uw vraag direct en krijg binnen 24 uur antwoord
Neem contact op:
Gerard van der Wende
Stuur een e-mail
LinkedIn profiel
Biografie:

Na mijn middelbare school periode ben ik rechten gaan studeren. In 4 jaar tijd ben ik privaatrechtelijk en bedrijfsjuridisch cum laude afgestudeerd in Rotterdam. Daarna ben ik nog afgestudeerd in bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit.

Mijn eerste baan was bij Philips Consumer Electronics in een commerciële functie als Area manager, voor met name diverse Europese landen. Dat heb ik bijna 3 jaar gedaan. In die periode heb ik ook 3 maanden in China gewerkt op de marketing afdeling Personal Audio. Na Philips ben ik in het bedrijf van mijn vader gaan werken en heb daar 5 jaar leiding gegeven aan het familiebedrijf (transport en handel).In 1993 ben ik als zelfstandig advocaat gaan werken bij de kostenmaatschap Rietbergen Righarts & de Haij advocaten in Rotterdam. In 1996 besloten Hans de Haij en ik het huidige kantoor op te richten.

Ik ben getrouwd met Marina en hebben samen 2 meiden van 25 jaar en een zoon van 22. Maryse heeft recent haar Master Rechten gehaald en is werkzaam als juridisch adviseur. Dana studeert Natuurkunde op de Universiteit van Amsterdam. Bob is 22 en studeert informatiekunde op de Universiteit van Utrecht. In mijn vrije tijd golf ik regelmatig en doe ik aan wielrennen. Ik ben ook bestuurslid en voorzitter geweest van ORTEC, Rotterdam.Nesselande, de voormalig landskampioen volleybal. Ik ben nu Lionslid en bestuurslid van de vereniging Molenvrienden, alles met zeer veel plezier. En niet te vergeten ben ik graag elk jaar de Sinterklaas in Zevenhuizen en Moerkapelle!