Direct een advocaat nodig? Bel ons: 010-2204400
Stel uw vraag direct en krijg binnen 24 uur antwoord

Privacy- & cookieverklaring

De Haij & Van der Wende Advocaten respecteert de privacy van u, als cliënt en/of bezoeker van onze website. Wij zorgen ervoor dat wij de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk behandelen. Als wij uw persoonsgegevens verwerken doen wij dat in overeenstemming met de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens en de Algemene Verordening Gegevensbescherming, die geldt vanaf 25 mei 2018.

De Haij & Van der Wende Advocaten

Wij zijn:

De Haij & Van der Wende Advocaten

Bezoekadres
Barbizonlaan 82
2908 ME Capelle a/d IJssel

Postadres
Postbus 84233
3009 CE Rotterdam
tel: 010-22 04 400

Al uw vragen over privacy en cookies stelt u via pr@haijwende.nl.

Persoonsgegevens

De Haij & Van der Wende Advocaten verwerkt verschillende gegevens via deze website. Op onze website houden wij algemene bezoekgegevens bij. In dit kader kunnen de volgende gegevens worden geregistreerd en gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag:

> het IP-adres van uw computer
> uw eventuele gebruikersnaam
> tijdstempels
> de gegevens die uw browser meestuurt

Daarnaast optimaliseren wij met deze gegevens de werking van onze website. Wij proberen uw gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. Uw gegevens verstrekken wij in ieder geval niet aan derden.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Wij verwerken uw persoonsgegevens voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten voor juridische diensten. Daarnaast verwerken wij uw persoonsgegevens om onze relaties te beheren en voor activiteiten die zijn gericht op het vergroten van ons klantenbestand.

Als u een contact- of aanmeldformulier op onze website invult, of ons een e-mail stuurt, bewaren wij de gegevens uit dat formulier of die e-mail zo lang als nodig is om uw formulier of e-mail af te handelen.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers onze website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties zijn. De met behulp van Analytics verkregen informatie wordt, met inbegrip van het IP-adres van uw computer, door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Wilt u hier meer over weten? Leest u dan het algemene privacybeleid van Google en het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Google houdt met deze informatie bij hoe onze website gebruikt wordt, gebruikt het om rapporten over onze website aan ons te verstrekken en om ons als adverteerder informatie over de effectiviteit van onze campagnes te bieden. Als Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of als derden de informatie namens Google verwerken, kan Google deze informatie aan derden verstrekken. De Haij & Van der Wende Advocaten heeft hierop geen invloed. Wij hebben Google niet toegestaan om de verkregen informatie uit Google Analytics te gebruiken voor andere Google diensten.

Gebruik van cookies

De Haij & Van der Wende Advocaten maakt op de website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met de pagina’s van onze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Wij gebruiken cookies om uw instellingen en voorkeuren te onthouden. U kunt er voor kiezen om deze cookies uit te zetten.

Inzage, correctie, recht van verzet & overdracht van gegevens

Als u een relatie met De Haij & Van der Wende Advocaten heeft, heeft u na een schriftelijk verzoek daartoe de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens in te zien. Als het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kunt u ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen. Ook kunt u ons schriftelijk verzoeken de gegevens te verwijderen of over te dragen aan een door u aangewezen derde partij.

Als u niet door ons wilt worden benaderd met informatie over onze producten en diensten kunt u dit schriftelijk verzoeken. U stuurt het verzoek naar het volgende adres:

De Haij & Van der Wende Advocaten
Postbus 84233
3009 CE Rotterdam

of

pr@haijwende.nl

Aanpassen privacy- & cookieverklaring

De Haij & Van der Wende Advocaten behoudt zich het recht voor deze verklaring aan te passen. Wijzigingen zullen wij op deze website publiceren.

Dynamisch team

Met een zevental advocaten adviseren wij cliënten op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en ruimtelijke ordeningszaken.

Onze bedrijfsfilosofie

Onze bedrijfsfilosofie is simpel; een direct en snel contact en een flexibel en praktisch optreden geeft de beste oplossing. 

Onze werkgebieden

Onze advocaten bieden deskundig advies en ondersteuning op alle terreinen vallend onder het arbeidsrecht, vastgoedrecht en ondernemingsrecht.