Direct een advocaat nodig? Bel ons: 010-2204400
Stel uw vraag direct en krijg binnen 24 uur antwoord

Test Download

Vraag nu onze incassostickers aan of download één van de voorbeeldbrieven. Alles voor een soepel verloop van uw incassotraject, zonder de klantrelatie te beschadigen.

incassostickers aanvragenDownload whitepaper
Help, een wanbetaler!

Ondanks dat het belang van een correct debiteurenbeheer de afgelopen jaren steeds verder is toegenomen, worstelen bedrijven nog steeds met het incassotraject. De klantrelatie geniet in veel gevallen een hogere prioriteit dan het eigen debiteurenbeheer.

Goede communicatie is tijdens een dreigend incassotraject van levensbelang. Zo wilt u de klantrelatie bijvoorbeeld niet beschadigen, maar toch uw geld ontvangen op een manier die u passend is.

Dagelijks kosteloos spreekuur

U doet er alles aan om, uiteraard in goed overleg met de debiteur, een incassotraject te voorkomen. Mocht u onverhoopt toch een incassotraject op moeten starten, biedt de Haij & van der Wende advocaten u een aantal belangrijke downloads aan.

Zo hebben wij een whitepaper samengesteld met 4 belangrijke brieven waarmee u een incassotraject kunt voorkomen. De inhoud en het belang van deze brieven vindt u onderstaand.

Voorkom problemen, gebruik incassostickers

Wij geven gratis incassostickers weg aan geïnteresseerden, ongeacht of u reeds klant bij ons bent of niet. Vraag de incassostickers nu aan via onderstaande button.

Wat is een incassosticker?

Blijft de betaling van een factuur uit? Dan is het raadzaam om in de eerste en/of tweede betalingsherinnering die u naar uw klant stuurt een incassosticker te gebruiken. Hiermee zet u uw verhaal kracht bij, door de klant duidelijk te wijzen op het feit dat u de vordering anders uit handen geeft.

Ja, ik wil incassostickers
Indien niet is betaald binnen 7 dagen na dagtekening dezes geven wij bovenstaande vordering uit handen aan de Haij & van der Wende advocaten te Rotterdam.
Eerste betalingsherinnering

Deze brief stuurt u na het verlopen van de betalingstermijn. Een dergelijke herinnering is niet verplicht, maar wel aan te raden omwille van uw professionaliteit.

Tweede betalingsherinnering

Indien betaling uitblijft na het versturen van de eerste betalingsherinnering, kunt u een tweede herinnering toesturen aan de klant. Ook deze herinnering is weer niet verplicht.

Ingebrekestelling van een bedrijf

Deze brief bent u verplicht te sturen als een bedrijf uw factuur niet betaalt. Doet u dit niet, dan kunnen de incassokosten in een later stadium niet direct worden doorberekend.

Ingebrekestelling van een consument

Deze brief bent u verplicht te sturen als een consument uw factuur niet betaalt. Doet u dit niet, dan kunnen de incassokosten in een later stadium niet direct worden doorberekend.

Download whitepaper

Communicatie tussen u en de klant is van groot belang tijdens het incassotraject. Download daarom nu de whitepaper met 4 voorbeeldbrieven die u tijdens het incassotraject kunt gebruiken:

Eerste betalingsherinnering
Tweede betalingsherinnering
Ingebrekestelling van een bedrijf
Ingebrekestelling van een particulier
Download whitepaper
Praktisch advies voor ondernemers
Goed bereikbaar en laagdrempelig kantoor
Vriendelijke prijzen, vooraf inzichtelijk
Altijd focus op wat ons advies jou oplevert
Een contactpersoon, meerdere specialisten
Snel antwoord op prangende vragen
Incassostickers aanvragen

Laat onderstaand uw gegevens achter en wij sturen u zo spoedig mogelijk de incassostickers toe.

Bedankt voor het aanvragen. U
Oops! Something went wrong while submitting the form
Whitepaper Downloaden

Laat uw gegevens achter en download onze whitepaper

Bedankt voor het aanvragen. U
Oops! Something went wrong while submitting the form