Direct een advocaat nodig? Bel ons: 010-2204400
Stel uw vraag direct en krijg binnen 24 uur antwoord

De Haij & Van der Wende Advocaten is een advocatenkantoor gevestigd in Capelle aan den IJssel, onder de rook van Rotterdam. We zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en vastgoedrecht en werken voornamelijk voor ondernemingen en (non-profit) organisaties. Uiteraard kunnen particulieren ook terecht bij De Haij & Van der Wende.

‍Advocaat voor ondernemingen in Rotterdam

In deze aantrekkende economische omstandigheden doen veel Rotterdamse ondernemingen een beroep op de persoonlijke en betrokken advisering van De Haij & Van der Wende. Onze advocaten hebben immers dezelfde praktische instelling en handen-uit-de-mouwen-mentaliteit als veel van onze cliënten.

Omdat wij ons richten op een langdurige relatie met onze cliënten, hebben wij een goed inzicht in en kennis van de bedrijven die wij adviseren. Deze kennis gebruiken de advocaten van De Haij & Van der Wende voor deskundige en pro-actieve advisering, waarbij de kosten nauwkeurig in het oog worden gehouden.

Vanwege onze expertise in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en vastgoedrecht kunnen wij de ondernemingen die wij bijstaan een volledig dienstenpakket bieden. Daarnaast beschikt De Haij & van der Wende Advocaten zowel nationaal als internationaal over een groot netwerk van notarissen, belastingadviseurs, accountants, merk- en auteursrechtspecialisten en beëdigde octrooigemachtigden.

Zowel regionaal, nationaal als internationaal georiënteerde ondernemingen die in Rotterdam zijn gevestigd kunnen daarom vertrouwen op deskundige en praktische bijstand van hun vaste en betrokken advocaat, dicht bij huis.

Advocaat in Rotterdam

Met meer dan 42.500 bedrijven en ruim 600.000 inwoners is Rotterdam voor Nederlandse begrippen een wereldstad. Dat verdient ook een advocatenkantoor die zijn mannetje staat in zowel nationale als internationale juridische kwesties. Vandaar dat De Haij & van der Wende Advocaten ook internationaal werkzaam is. Enerzijds voor bedrijven die in Rotterdam gevestigd zijn én internationaal opereren, maar anderzijds ook voor buitenlands bedrijven die in Rotterdam opereren.

Op zoek naar een advocaat in Rotterdam en wilt u meer informatie over De Haij & van der Wende Advocaten? Bel ons op  010 220 4400 of gebruik onderstaande button.

Neem contact met ons op
Onze werkgebieden
Klik voor meer informatie:
Arbeidsrecht
Vastgoedrecht
Ondernemingsrecht
Arbeidsrecht

Vergaande arbeidsconflicten, ontslag op staande voet, re-integratie, gouden handdrukken, ontslagvergoedingen. Dit is slechts een greep uit de onderwerpen die vallen onder het arbeidsrecht. 

Meer informatie
Vastgoedrecht

Voor vastgoedrecht bestaat geen allesomvattende definitie, maar het is het overkoepelend recht dat zich begeeft op het brede terrein van onroerende zaken. Onze gespecialiseerde vastgoedrecht advocaten bieden u hulp, advies, begeleiding en ondersteuning.

Meer informatie
Ondernemingsrecht

Het begeleiden van fusies en overnames, hulp en advies bij de totstandkoming en beëindiging van overeenkomsten, het opstellen en beoordelen van algemene voorwaarden, maar ook incasso van vorderingen valt onder ondernemingsrecht. Wij bieden op alle terreinen deskundig advies en ondersteuning.

Meer informatie
Heeft u een vraag?
Stel uw vraag direct en krijg binnen 24 uur antwoord.
Stuur ons een e-mail

Bedankt voor uw e-mail. U hoort binnen 1 werkdag van ons terug.

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals.