Direct een advocaat nodig? Bel ons: 010-2204400
Stel uw vraag direct en krijg binnen 24 uur antwoord

De Haij & Van der Wende Advocaten is als advocatenkantoor gevestigd in Capelle aan den IJssel, onder de rook van Rotterdam. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht, ondernemingsrecht en vastgoedrecht en werken voornamelijk voor ondernemingen en (non-profit) organisaties. Uiteraard kunnen particulieren in de regio Capelle aan den IJssel terecht bij ons advocatenkantoor.

Advocaat voor ondernemingen in Capelle aan den IJssel

Steeds meer bedrijven in Capelle aan den IJssel kunnen rekenen op de persoonlijke en betrokken juridische advisering van De Haij & Van der Wende Advocaten. Omdat wij ons richten op een langdurige relatie met onze cliënten, hebben wij een goed inzicht in - en kennis van - het bedrijf.

Onze advocaten gebruiken deze kennis voor hun deskundige en pro-actieve advisering. Vanwege onze expertise in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en vastgoedrecht kunnen wij de ondernemingen die wij bijstaan het volledige dienstenpakket bieden. Van advisering met betrekking tot juridische kwesties, tot het begeleiden van bedrijfsovernames en zelfs het opstellen en beoordelen van samenwerkings- en financieringsovereenkomsten.

Daarnaast beschikt De Haij & van der Wende Advocaten zowel nationaal als internationaal over een groot netwerk van notarissen, belastingadviseurs, accountants, merk- en auteursrechtspecialisten en beëdigde octrooigemachtigden.

Zowel regionaal, nationaal als internationaal georiënteerde ondernemingen die in Capelle aan den IJssel zijn gevestigd kunnen dus vertrouwen op deskundige bijstand van hun vaste en betrokken advocaat, dicht bij huis.

Advocaat Capelle aan den IJssel

Dankzij onze jarenlange ervaring is De Haij & van der Wende Advocaten een begrip in de regio Capelle aan den IJssel. Onze pragmatische, persoonlijke aanpak wordt met positieve reacties ontvangen door onze klanten. Veel van onze klanten zijn dan ook al jarenlang klant, waardoor wij ook écht aan de kant van de klant kunnen staan. Meer informatie over De Haij & van der Wende Advocaten? Bel ons op  010 220 4400 of gebruik onderstaande button.

Neem contact met ons op
Onze werkgebieden
Klik voor meer informatie:
Arbeidsrecht
Vastgoedrecht
Ondernemingsrecht
Arbeidsrecht

Vergaande arbeidsconflicten, ontslag op staande voet, re-integratie, gouden handdrukken, ontslagvergoedingen. Dit is slechts een greep uit de onderwerpen die vallen onder het arbeidsrecht. 

Meer informatie
Vastgoedrecht

Voor vastgoedrecht bestaat geen allesomvattende definitie, maar het is het overkoepelend recht dat zich begeeft op het brede terrein van onroerende zaken. Onze gespecialiseerde vastgoedrecht advocaten bieden u hulp, advies, begeleiding en ondersteuning.

Meer informatie
Ondernemingsrecht

Het begeleiden van fusies en overnames, hulp en advies bij de totstandkoming en beëindiging van overeenkomsten, het opstellen en beoordelen van algemene voorwaarden, maar ook incasso van vorderingen valt onder ondernemingsrecht. Wij bieden op alle terreinen deskundig advies en ondersteuning.

Meer informatie
Heeft u een vraag?
Stel uw vraag direct en krijg binnen 24 uur antwoord.
Stuur ons een e-mail

Bedankt voor uw e-mail. U hoort binnen 1 werkdag van ons terug.

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals.