Direct een advocaat nodig? Bel ons: 010-2204400
Stel uw vraag direct en krijg binnen 24 uur antwoord

U heeft een advocaat in Nieuwerkerk aan den IJssel nodig? Onze advocaten staan u graag bij met juridisch advies op het gebied van vastgoedrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Zij werken voornamelijk voor bedrijven in de regio Rotterdam, waar zij ook Nieuwerkerk aan den IJssel onder scharen. Als advocatenkantoor biedt de Haij & van der Wende klanten in Nieuwerkerk aan den IJssel ondersteuning die u kunt verwachten.

Advocaat voor ondernemingen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Ons advocatenkantoor is te omschrijven als een modern kantoor met een langetermijnvisie voor onze klanten. Zo ontvangt u juridisch advies op topniveau, waar u jaren mee vooruit kunt. Zo vertellen onze advocaten u bijvoorbeeld niet enkel de invloed van een zaak op korte termijn, maar vertelt hij u graag meer over de lange termijn gevolgen.  

Door dit eerlijke en meedenkende advies, kunnen steeds meer bedrijven in Nieuwerkerk aan den IJssel kunnen rekenen op de persoonlijke en betrokken juridische advisering van De Haij & Van der Wende Advocaten.

Vanwege onze expertise in het ondernemingsrecht, arbeidsrecht en vastgoedrecht kunnen wij de ondernemingen die wij bijstaan het volledige dienstenpakket bieden. Van advisering met betrekking tot juridische kwesties, tot het begeleiden van bedrijfsovernames en zelfs het opstellen en beoordelen van samenwerkings- en financieringsovereenkomsten.

Zowel regionaal, nationaal als internationaal georiënteerde ondernemingen die in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn gevestigd kunnen dus vertrouwen op ons advocatenkantoor. En dat allemaal dichtbij uw onderneming. Waarmee kunnen wij ú van dienst zijn?

Advocaat Nieuwerkerk aan den IJssel

Dankzij onze jarenlange ervaring is De Haij & van der Wende Advocaten een begrip in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel. Veel van onze klanten zijn al jarenlang klant, waardoor wij ook écht aan de kant van de klant kunnen staan. Dat hebben wij vooral te denken aan onze pragmatische en persoonlijke aanpak. Meer informatie over De Haij & van der Wende Advocaten? Bel ons op  010 220 4400 of gebruik onderstaande button.

Neem contact met ons op
Onze werkgebieden
Klik voor meer informatie:
Arbeidsrecht
Vastgoedrecht
Ondernemingsrecht
Arbeidsrecht

Vergaande arbeidsconflicten, ontslag op staande voet, re-integratie, gouden handdrukken, ontslagvergoedingen. Dit is slechts een greep uit de onderwerpen die vallen onder het arbeidsrecht. 

Meer informatie
Vastgoedrecht

Voor vastgoedrecht bestaat geen allesomvattende definitie, maar het is het overkoepelend recht dat zich begeeft op het brede terrein van onroerende zaken. Onze gespecialiseerde vastgoedrecht advocaten bieden u hulp, advies, begeleiding en ondersteuning.

Meer informatie
Ondernemingsrecht

Het begeleiden van fusies en overnames, hulp en advies bij de totstandkoming en beëindiging van overeenkomsten, het opstellen en beoordelen van algemene voorwaarden, maar ook incasso van vorderingen valt onder ondernemingsrecht. Wij bieden op alle terreinen deskundig advies en ondersteuning.

Meer informatie
Heeft u een vraag?
Stel uw vraag direct en krijg binnen 24 uur antwoord.
Stuur ons een e-mail

Bedankt voor uw e-mail. U hoort binnen 1 werkdag van ons terug.

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals.