Direct een advocaat nodig? Bel ons: 010-2204400
Stel uw vraag direct en krijg binnen 24 uur antwoord

U bent op zoek naar een advocaat in Krimpen aan den IJssel? Advocatenkantoor De Haij & van der Wende staat u graag bij op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Onze gedreven en ervaren advocaten zijn breed inzetbaar en kunnen u met diverse zaken bijstaan.

Hoewel wij voornamelijk voor ondernemingen en (non-profit) organisaties werken, kunnen particulieren ook bij ons terecht voor juridisch advies en ondersteuning.

Advocaat voor ondernemingen in Krimpen aan den IJssel

Omdat onze advocaten dicht op de markt zitten en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends, werken wij voor meerdere bedrijven in de regio Krimpen aan den IJssel. Zij kunnen bij ons rekenen op persoonlijke en betrokken juridische advisering. Met onze langetermijnvisie voor onze klanten, zullen wij naast juridisch advies, ook kijken wat de mogelijke invloed is op de lange termijn. Zodoende neemt u een advocaat in de hand die met u meedenkt op zowel de korte als lange termijn.

Met onze brede expertise en ervaring op de werkgebieden arbeidsrecht, vastgoedrecht en ondernemingsrecht kunnen onze advocaten ondernemingen het volledige dienstenpakket bieden. Van advisering met betrekking tot juridische zaken, tot de begeleiding van een bedrijfsovername en zelfs het opstellen en beoordelen van samenwerkings- en financieringsovereenkomsten.

Heeft uw zaak betrekking op meerdere aspecten dan het juridische aspect, dan biedt De Haij & van der Wende Advocaten een groot internationaal netwerk van notarissen, belastingadviseurs, accountants, merk- en auteursrechtspecialisten en beëdigde octrooigemachtigden. Zo zijn wij het aanspreekpunt voor allerlei belangrijke zaken en heeft u één contactpersoon die u overal bij kan helpen. Zo bieden wij het juridisch advies dat u van een advocaat mag verwachten.

Advocaat Krimpen aan den IJssel

Dankzij onze jarenlange ervaring is De Haij & van der Wende Advocaten een begrip in de regio Krimpen aan den IJssel. Onze pragmatische, persoonlijke aanpak wordt met positieve reacties ontvangen door onze klanten. Veel van onze klanten zijn dan ook al jarenlang klant, waardoor wij ook écht aan de kant van de klant kunnen staan. Meer informatie over De Haij & van der Wende Advocaten? Bel ons op  010 220 4400 of gebruik onderstaande button.

Neem contact met ons op
Onze werkgebieden
Klik voor meer informatie:
Arbeidsrecht
Vastgoedrecht
Ondernemingsrecht
Arbeidsrecht

Vergaande arbeidsconflicten, ontslag op staande voet, re-integratie, gouden handdrukken, ontslagvergoedingen. Dit is slechts een greep uit de onderwerpen die vallen onder het arbeidsrecht. 

Meer informatie
Vastgoedrecht

Voor vastgoedrecht bestaat geen allesomvattende definitie, maar het is het overkoepelend recht dat zich begeeft op het brede terrein van onroerende zaken. Onze gespecialiseerde vastgoedrecht advocaten bieden u hulp, advies, begeleiding en ondersteuning.

Meer informatie
Ondernemingsrecht

Het begeleiden van fusies en overnames, hulp en advies bij de totstandkoming en beëindiging van overeenkomsten, het opstellen en beoordelen van algemene voorwaarden, maar ook incasso van vorderingen valt onder ondernemingsrecht. Wij bieden op alle terreinen deskundig advies en ondersteuning.

Meer informatie
Heeft u een vraag?
Stel uw vraag direct en krijg binnen 24 uur antwoord.
Stuur ons een e-mail

Bedankt voor uw e-mail. U hoort binnen 1 werkdag van ons terug.

Er ging iets fout. Probeer het nogmaals.