Direct een advocaat nodig? Bel ons: 010-2204400
Stel uw vraag direct en krijg binnen 24 uur antwoord

VACATURE: juridisch medewerker en/of beginnend advocaat

22

Nov

2018

De Haij & van der Wende Advocaten te Rotterdam is op zoek naar een juridisch medewerker en/of een beginnend advocaat  ter verdere uitbreiding van ons kantoor. Wij leggen ons toe op het adviseren en ondersteunen van onze cliënten op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht en ruimtelijke ordeningszaken.

Wie zoeken wij

Je bent een commercieel ingesteld en cliëntgericht persoon die het leuk vindt om mee te werken aan het verder op-en uitbouwen van ons kantoor. Door betrokkenheid en ambitie bouw je mee aan het onderscheidend vermogen van De Haij & van der Wende Advocaten, zodat wij onze cliënten op hoogwaardig niveau kunnen bedienen. Je beschikt over een scherp analytisch en strategisch vermogen, je bent communicatief vaardig en pragmatisch ingesteld en je bent een teamplayer.

Wat bieden wij

Naast een afwisselende en boeiende baan in een commerciële praktijk, bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, een prettige werkomgeving en voortdurende mogelijkheden om jezelf nog verder te ontwikkelen. Wij stimuleren en ondersteunen je bij je persoonlijke ontwikkeling middels cursussen en wij bieden veel ruimte voor eigen initiatief.

Heb jij belangstelling? Neem dan contact op met Hans de Haij. Hij is telefonisch bereikbaar op 010–2204400 en per e-mail op dehaij@haijwende.nl

Geschreven door:
Hans de Haij
Bekijk profiel
Terug naar Blog Archief